avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... organizare intalnire intr-un loc public-este necesara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

organizare intalnire intr-un loc public-este necesara autorizatie?

Buna ziua, doresc organizarea unei intalniri pentru meditatie/rugaciune intr-un loc public(un parc) intre prieteni si nu numai-oricine va dori sa participe este bineprimit.Intrebarea mea este daca pt. acest tip de eveniment este necesara o autorizatie din partea Primariei Capitalei.Mentionez ca este vorba despre un nr. de apr. 100 personae.Multumesc anticipat pt. raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 20:10, 31 Mai 2013
Legea 60/1991 privind adunarile publice:
ART. 3
Nu trebuie declarate, in prealabil, adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale ori care se desfasoara in incinta sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. In cazul in care organizatorii unor astfel de adunari publice detin indicii sau date ca desfasurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori ar putea sa duca la manifestari violente, au obligatia sa solicite, din timp, primariilor si organelor locale ale politiei, sprijin de specialitate.
.
Multumesc din suflet pt. raspuns.
In cazul unei intruniri religioase pe teren priviat al unui cult religios este necesar acordul primariei (sau al altor autoritati) sau al bisericii ortodoxe? La intrunire participa in jur de 150-200 de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie biserica fara acordul vecinilor iana_iana iana_iana Buna ziua! Exact langa casa bunicii mele se construieste o biserica, dar nu i-a cerut nimeni acordul. Au daramat deja cladirea existenta, care era o casa ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut inafara casatoriei poate avea numele tatalui? Pop Cristina Pop Cristina am cautat de vreo ora pe internet, raspunsul a doua intrebari si nu am gasit. m-am logat pe avocatnet..poate imi raspunde cineva. nu stiu daca am nimerit ... (vezi toată discuția)