avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită model somatie
Discuție deschisă în Executare silită

model somatie

Buna ziua!
Poate cineva sa-mi dea va rog un model de somatie pt eliberarea unui chiosc proprietatea debitorului, terenul fiind al creditorului, pentru neexecutarea obligatiei de plata a taxei de teren pt o perioada de 8 luni. Fiind o zona buna, multi agenti economici de buna credinta ar dori sa-si ampleseze un chiosc.... se poate cere in instanta demolarea chioscului ca urmare a neexecutarii clauzelor contractuale daca debitorul nu o sa vrea de buna voie sa plece si sa-si demoleze chioşcul?
Avem si o ordonanta de plata impotriva debitorului pt creanta datorata, aflata la executare, dar deocamdata nu s-a recuperat nimic.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Chiosc pus sub sechestru propritatea debitorului, pe terenul nostru?? otilia13 otilia13 Buna seara tuturor! As avea mare nevoie de ajutorul dvs. Speta e urmatoarea: Am incheiat un contract prin care i-am acordat in folosinta un teren firmei X, ... (vezi toată discuția)
Model notificare ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Va rog cu un model de notificare (somatie de plata), pentru recuperarea soldurilor debitoare inregistrate de anumiti clienti cu care firma ... (vezi toată discuția)
Intrebare pact comisoriu de grad iv bbogdan bbogdan buna. am si eu o intrebare. intr'un contract de vanzare cumparare am o prevedere de genul: 9. RASPUNDEREA CONTRACTUALA 9.1. Daca vanzatorul nuu ... (vezi toată discuția)