Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →
Anexez:
- Contract perioada determinata pe 3 luni, nr. .... din.10.2006 in care este specificat clar ca nu trebuie sa va anunț nici eu si nici proprietarul la data încheierii acestuia.
(aceste are un articol in contract care spune ca trebuie sa anunt Admin. Fiscala doar daca incetam contractul mai devreme sau daca il prelungim, atat !)
- Declarație pe propria răspundere de la vecini nume si nume, unde am locuit ulterior adica din 1.07.2007 pana in 2013 adica intr-o comuna langa orasul Constanta.
- Copie act casatorie in alta tara pentru una din persoanele taxate (suntem 3 persoane trecute la aceasta restanta) din luna 07.2007
- Declarație pe propria răspundere ca am locuit împreuna cu sotia la adresa: comuna respectiva + adresa.
- Adeverința de la asociația de locatari a Bl. respectiv unde am stat in chirie.
- Adeverința pe propria răspundere de la proprietar ap. ca nu am locuit ulterior la adresa in cauza.
- copie buletin titular contr. inchiriere.
Am studiat codul civil si la art. 141 OG 92/2003 modif. cu oug 29/2011 la 31 aug.