avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant pe sediul PFA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant pe sediul PFA

Salutare,

Vreau sa iau pe cineva in spatiu - cu viza de flotant. Doresc de asemenea sa-mi deschid un PFA la aceeasi adresa. Exista vreo restrictie in acest sens?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:46, 24 Mai 2013
Mai intai luati persoana in spatiu, dupa care deschideti PFAul.
Spatiul trebuie sa fie cu destinatie de locuinta. Nu poate fii un magazin, sau un birou in care sa declarati ca locuiesc oamenii si unde isi fac si menajul si se si gospodaresc impreuna, dar in acelasi timp fac si bisnita sau afaceri, este si firesc, nu?
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Viza flotant dryw3r dryw3r buna ziua, detin un spatiu de birou pe care l am transformat in locuinta, in acte fiind inregistrat ca birou, din diferite motive, primaria nu mi aproba sa l ... (vezi toată discuția)
Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)