avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... conflict de interese functionar public
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

conflict de interese functionar public

Este in conflict de interese un functionar public care este si unic asociat la o Intreprindere Individuala(fost PFA), sau este si incompatibil?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:35, 22 Mai 2013
Depinde ce face PFA-ul respectiv... sa nu contravina cu atributiile de serviciu ale functionarului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functie publica dan  constantinescu dan constantinescu intrebare : functionar public de conducere poate detine functia de asociat unic intr-o firma privata si administrator ? . stiu, nu.:) insa are raportul de ... (vezi toată discuția)
Functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Buna seara! Sunt functionar public cu atributii de asistenta sociala si as dori sa infiintez o Intreprindere Individuala cu activitate comert- bar. Am citit ... (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil sau in conflict de interese? vaiscovici vaiscovici Sunt functionar public dar in prezent am raportul de serviciu suspendat pentru motive de interes personal. Dupa ce m-am suspendat, mi-am facut un PFA in ... (vezi toată discuția)