avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF pentru pensionari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF pentru pensionari

O ruda care este la pensie (pensie de handicap )primeste de la ANAF o somatie de plata unor sume privind asigurarile sociale de sanatate datorate de persoane care realizeaza venituri din activitati independente pe o perioada care cuprinde anii 2010 pina in prezent.
Am fost la casa de asigurari de sanatate ,iar cei de acolo spun ca nu figureaza cu nici o datorie .
Am urmatoarea intrebare :ce reprezinta aceste contributii sociale de sanatate datorate de persoane care realizeaza venituri din activitati independente ,si cum poate o persoana care este deja la pensie sa fie obligata sa plateasca asa ceva?

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf AndreeaNNN AndreeaNNN Buna ziua, Va scriu intrucat, in urma cu cateva luni (in vara anului 2017), o ruda aflata la pensie de peste 10 ani a primit o notificare de la ANAF privind ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa pensionar Nicoletamaria Nicoletamaria Buna ziua Daca tatal meu este pensionar si are un PFA deschis , comert tb sa plateasca si contributii? Pana acum platea doar impozit 16% la diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu pentru plati deja efectuate alexhartan alexhartan Buna ziua, Am primit in posta o somatie si un titlu executoriu pentru obligatiunile fiscale pentru PFA din Decembrie 2017, mai exact: 21.05.03.02 ... (vezi toată discuția)