avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie fiscala pentru a doua sursa de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie fiscala pentru a doua sursa de venit

Vreau sa stiu daca lucrez la o societate cu carte de munca si mai am un venit in plus , ce declaratie trebuie sa depun la fisc si ce trebuie sa achit, ce contributii ?
Multumesc frumos .
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:17, 1 Iunie 2013
oana_mvm a scris:
... si mai am un venit in plus , ce declaratie trebuie sa depun la fisc si ce trebuie sa achit , ce contributii ?

Ce venit? Din ce?
In principiu este vorba de declaratia 200, dar ...
Calculez intretinerea la un bloc si nu stiu ce declaratii trebuie sa depun si ce contributii trebuie sa achit .Este suficient dec 112 conventie civila si contributia de 16% din venit ?
Multumesc
Se pare ca la conventiile civile trebuie platit si cas si cass, dar este obligatia angajatorului nu a dvoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Mihaela Elena Mihaela Elena Buna ziua! Am o intrebare: pana cand si de catre cine trebuie trebuie depusa / obtinuta semnatura electronica? Respectiv, eu sunt av. def., mi-am deschis ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)