avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperari

Buna ziua
Am si eu cateva intrebari . Multumesc.
Acum 10 minute m-a contactat o persoana de la Top Factoring, care spun ei ca au preluat o datorie de 120 lei din 2004 de la connexm iar in momentul de fata mi-au spus ca am o datorie de 870 ron
De ce timp de 3 ani si ceva aproape 4 ani nu am mai primit nici o facturam nici o notificarem iar acum, mi-a spus ca daca nu platesc suma de 870 ron iim trimite o citatie in instanta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONUT TOARTA , Avocat 12:32, 31 Martie 2010
MI-au trimis o notificare dar dupa 3-4 anim de ce in tot acest timp nu ma mai contactat nimeni .,
sfatul meu nu platiti nimic, nu o sa vadea in judecata. oricum datoria este mai veche de 3 ani, deci s-a prescris.
E prescrisa datoria, daca faptele sunt asa cum le relatati dvs.Simpla notificare nu intrerupe termenul de prescriptie.
De asemenea si sfatul meu este sa nu platiti nimic. Acea notificare v-au trimis-o cu confirmare de primire?
In situatia in care v-au trimis-o fara confirmare de primire ea nu are valoare juridica, iar daca v-au trimis-o si fara confirmare de primire si dupa ce a intervenit termenul de prescriptie de 3 ani chiar nu au ce va face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditor-societate recuperari creante stefan2008ro stefan2008ro Buna ziua In 2004 am facut un abonament la [editat] dar nu am vrut sa imi iau nici un telefon, doar abonamentul. Nr care l-am facut abonament a fost cartela ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare razvan22 razvan22 am si eu o problema cu o firma de recuperare get back am avut un abonamnet la fostul romtelecom care nu a mai fost platit din 2012 si dosarul a ajuns pe mana ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila din 2003 anastasya k anastasya k ma pun in contact in acest forum cu speranta sa-mi spuna cineva daca ,avand un contract de [telefonie mobila - EDITAT] ce l-am lasat in 2003,iar acum o firma ... (vezi toată discuția)