avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Necesitate utilizare casa de marcat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Necesitate utilizare casa de marcat

Buna ziua
As dori sa stiu daca pentru un PFA este nevoie de casa de marcat sau este de ajuns sa emiti chitanta in momentul in care incasezi bani de la persoane fizice sau PJ.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 22 Mai 2013
Si la pfa e nevoie sa utilizati casa de marcat. Exceptiile le gasiti la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa garbiny garbiny Spuneti-mi,va rog,daca obtinerea autorizatiei de PFA e conditionata de dovada imediata a procurarii unei case de marcaj. Din cauza lipsei momentane de bani ... (vezi toată discuția)
Contabilitate feliciacostanda feliciacostanda Societatea la care lucrez presteaza servicii pentru persoane juridice dar si pentru persoane fizice ( verifica instalatia electrica, contoarul, etc.). Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Factura incompleta ContSters83715 ContSters83715 daca un client da banii dar refuza sa primeasca si sa dea detalii pentru factura si chitanta si nu stim decat numele si prenumele , cum procedam la ... (vezi toată discuția)