avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen recurs

Se poate ca la al 2lea termen din recurs sa ma prezint fara avocat?la primul termen am cerut amanare ptr angajare aparator si nu mi-am angajat..pot cere casarea sentintei instantei de fond pe motiv ca nu mi-a aprobat o cerere de contraexpertiza si care ar fi procedura?va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 16:25, 26 Mai 2013
Buna ziua,
Va puteti prezenta si sa va sustineti singur recursul.
Puteti invoca acest lucru (lipsa contraexpertizei) daca dumneavoastra considerati ca v-a fost stirbit un drept.
Puteti sa invocati orice motiv care se inscrie in limitele bunului simt.
Avocatii sunt cei care va pot ajuta sa gasiti motivele legale care sa va ajute la castigarea unei cauze.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Formulati in scris motivele de recurs si explicati in detaliu din ce motive a gresit prima instanta de judecata si precizati in detaliu greselile din expertiza.
Doar asa se poate admite recursul conform celor mentionate de dvs.
Trebuie analizata intreaga hotarare a instantei pentru a se analiza daca exista si alte motive de recurs.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Formulati in scris motivele de recurs si explicati in detaliu din ce motive a gresit prima instanta de judecata si precizati in detaliu greselile din expertiza.
Doar asa se poate admite recursul conform celor mentionate de dvs.
Trebuie analizata intreaga hotarare a instantei pentru a se analiza daca exista si alte motive de recurs.


Buna ziua..am avut termenul de recurs joi pe 23.05,m-am prezentat impreuna cu avocatul care l-am avut si la instanta de fond,am depus recursul scris,l-am sustinut si verbal dar tot degeaba....instanta de recurs a casat in parte hotararea instantei de fond in materie de daune...parerea mea personala este ca instantele din romania judeca "dupa ureche" sa zicem..zic astea ptr ca daca studiau dosarul observau ca in actul medico-legal era specificat alb pe negru ca "la scurt timp dupa internare victima a dezvoltat un sevraj de etanol" si nu i s-a stabilit nici alcoolemia..si dupa parerea mea de necunoscator asta ar fi motiv de casare si trimitere spre rejudecare..asta ca sa nu mai vb despre expertiza INEC Timisoara care nu a putut stabili viteza de deplasare cu toate ca sunt atatea modalitati ptr aceasta...si multele altele....asta e romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - vatamare corporala din culpa, amenda administrativa mariustec mariustec Buna ziua..ar fi posibil oare ca la judecarea recursului sa scap doar cu o amenda administrativa daca as putea demonstra ca nu am lovit pietonul pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Apel ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara, sunt inculpat intr-un dosar de ucidere din culpa. la fond am fost condamnat 3 ani cu suspendare 6 ani termen reincercare cu supraveghere. am avut ... (vezi toată discuția)
Raportul de contraexpertiza, la momentul aprobarii lui anuleaza raportul initial de expertiza? adi8165 adi8165 Am un dosar in care instanta s-a schimbat pe parcursul judecarii pe fond primul judecator transferandu-se la o instanta din alt oras si instanta care a preluat ... (vezi toată discuția)