avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Formulati in scris motivele de recurs si explicati in detaliu din ce motive a gresit prima instanta de judecata si precizati in detaliu greselile din expertiza.
Doar asa se poate admite recursul conform celor mentionate de dvs.
Trebuie analizata intreaga hotarare a instantei pentru a se analiza daca exista si alte motive de recurs.
Buna ziua..am avut termenul de recurs joi pe 23.05,m-am prezentat impreuna cu avocatul care l-am avut si la instanta de fond,am depus recursul scris,l-am sustinut si verbal dar tot degeaba....instanta de recurs a casat in parte hotararea instantei de fond in materie de daune...parerea mea personala este ca instantele din romania judeca "dupa ureche" sa zicem..zic astea ptr ca daca studiau dosarul observau ca in actul medico-legal era specificat alb pe negru ca "la scurt timp dupa internare victima a dezvoltat un sevraj de etanol" si nu i s-a stabilit nici alcoolemia..si dupa parerea mea de necunoscator asta ar fi motiv de casare si trimitere spre rejudecare..asta ca sa nu mai vb despre expertiza INEC Timisoara care nu a putut stabili viteza de deplasare cu toate ca sunt atatea modalitati ptr aceasta...si multele altele....asta e romania!