avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cumulare sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cumulare sau nu?

In cazul unei persoane care are o pedeapsa cu suspendare si care primeste o alta pedeapsa se cumuleaza sentintele sau se executa cea mai mare?
Buna ziua,
Se va face contopire si se va executa pedeapsa rezultata cu sau fara un spor.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc pt raspunsul prompt..Ma uitam la TV si vazusem ca in cazul Gigi Becali...el avea o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si acum a primit 2 ani pt o alta fapta si va executa doar pedeapsa cea mai mare.E corect?
Buna ziua,
Conform C.P Roman , DA!
Pai inainte mi-ati spus ca se cumuleaza.Hotarati-va!!
Am spus CONTOPIRE nu cumulare.

Alte discuții în legătură

Contopire erikaandreea erikaandreea daca ai doua delicte si ai condamnare la primul delict de 4 ani si la al doilea de 1 an ,deci pedeapsa cumulata ar fi de 5 ani se poate face contopire de ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale florea1705 florea1705 Buna ziua, Anul trecut am circulat cu o alcolemie ce depaseste limita legala si dosar penal.Mam ales si cu un dosar penal pentru ultraj. Nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)