avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj mai mic decat mi s-a spus la depunerea dosarului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj mai mic decat mi s-a spus la depunerea dosarului

In data de 10 aprilie am depus dosarul pt.somaj si in urma calculului efectuat mi s-a spus ca voi primi lunar suma de 745 lei.Astazi am ridicat somajul de la posta si am primit doar 519 lei.As dori sa stiu ce se intampla.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 13:06, 22 Mai 2013
In aprilie primiti indemnizatie de pe 10 pana pe data de 30, adica 21 zile
745 : 30 zile (cat are luna) X 21 zile = 522 lei
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
Bruta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt concediu medical este corect calculata? claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua,am o mare rugaminte la d-tra,avem urmatoarea situatie-din 25 ianuarie ma aflu in concediu medical,la internare am primit cod indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical clodete clodete Buna ziua, In perioada aprilie-septembrie 2013 am fost in somaj 9ultima luna cand am primit somajul fiind luna noiembrie,pentru ca se da cu o luna in urma),in ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)