As vrea sa va intreb ce sanse as avea sa recuperez o suma de bani trimisa prin transfer bancar. Transferul e facut din contul meu personal dintr-o tara din Europa,catre o banca din romania.
Am platit acea suma ca avans pt a garanta rezervarea unei locuinte ,fara vreun contract initial,insa acum la ceva timp dupa acel transfer,la mailurile mele ,nu mai primesc nici un raspuns,ceea ce ma face sa ma gandesc ca ar putea fi o inselaciune.
Inca sper sa nu fie,dar as avea nevoie sa stiu ce se poate face daca ar fi.
Va multumesc anticipat pt opinia Dvs.
neavand un contract cu respectiva persoana este posibil sa fie vorba de o inselaciune, depinde si de corespondenta anterioara purtata cu persoana care v-a solicitat acest transfer, in orice caz aveti un drept la restituirea sumei transferate, patrimoniul persoanei beneficiare fiind sporit in mod injust cu aceasta suma.
Am mailuri cu persoana in cauza,eu aflandu-ma in afara tarii,vorbind pe e-mail de cele mai multe ori.Este o persoana pe care as putea-o gasi ,dar asta nu cred ca va rezolva situatia ..
Banca beneficiarului mi-a recomandat o plangere la politie..Nu este posibila o opozitie in acest caz?
Da, in conditiile in care nu va mai raspunde si nici nu exista contract este dubioasa situatia.
Ar trebui sa faceti plangere penala dupa ce veti trimite pe cineva sa se informeze.
Santaj
hoream
Sunt subiectul unui santaj. Sunt santajat de catre asociatul meu sa renunt la toate drepturile mele in firma ca altfel face un denunt cum ca un alt prieten ... (vezi toată discuția)