Am incheiat un contract de comodat cu un furnizor de cafea. Obiectul contractului reprezinta furnizarea a folosintei cu titlu gratuit a unui aparat de preparat cafea. In schimb imi factureaza capsulele de cafea (exemplu 100 capsule la o valoare cu tva de 181 ron) . Eu folosesc aceasta cafea la servirea clientilor. Pe ce cont de cheltuiala pot inregistra factura cu tva?
cafeaua nu o puteti inregistra decat pe protocol, chiar daca o mai utilizeaza si salariatii.Altfel va trebui sa o considerati avantaj in natura si fiscul va va obliga sa o impozitati
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.