Buna ziua. As avea nevoie de o informatie. Am avut poprire pe salar pentru suma de 3000 de lei. Am terminat de platit toata suma din adresa care mi-a venit ca poprire. (suma contine onorariu executorului, cheltuielile aferente, etc). Din greseala, cei ce fac salariile au trimis o suma mai mare in ultima luna, astfel incat suma totala pe care am platit-o catre executor este de 3500 de lei. Prin urmare, am sunat la executor sa ii cer sa imi returneze banii pe care i-am dat in plus, iar raspunsul lui a fost ca mai amd e dat inca 300 de lei, acestea fiind alte dobanzi. Intrebarea catre dvs.:
1. ce ar putea sa fie aceste "alte dobanzi" si de ce nu mi-au fost comunicate niciodata pana acum?
2. as vrea sa ii reclam pentru ca este o nedreptate, chiar daca este o suma mica. Chiar au fost de-a lungul timpului extraordinar de stresanti - am vrut sa cad la o intelegere sa platesc mai putin- nu au vrut, ma sunau in fiecare luna, etc.
Astept un raspuns cat de curand
Daca debitul dvs a rezultat dintr-un contract de credit, datorati dobanda pana la data platii integrale. Intre data infiintarii popririi si data platii sumei de 3000 de lei este posibil sa fi curs acele dobanzi.
In orice caz este nevoie de un proces verbal de actualizare a creantei. Cereti-l si vedeti despre ce este vorba.
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar daca eu am adresa de infiintarea propririi cu suma de 3000 de lei in luna octombrie 2012, plata am inceput-o tot in luna octombrie..ar trebui in luna octombrie executorul sa ma anunte de toate costurile. Oricum,daca eu nu sunam sa ii cer banii platiti in plus, inapoi, ei nu ma anuntau ca mai am de platit acele dobanzi, urmand sa imi puna penalitati pentru o suma de care eu nu stiam..
Executare silita
Andrei A.
Buna ziua, acum mai bine de 2 ani am apelat la niste imprumuturi de la diverse IFN uri. Efectiv lucram doar ca sa platesc dobanzile, intre timp am scapat de ... (vezi toată discuția)
Executare
zsoltyx22
Buna ziua .as avea o intrebare.am avut un credit de consum in ron si din pacate a fost trecut la un executor pt recuperarea creditului.mi s a pus poprire pe ... (vezi toată discuția)