avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare asistent personal a persoanei cu handicap ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare asistent personal a persoanei cu handicap grav

care este salariu unui asistent personal al unei persoane cu handicap grav? Conform contractului de munca mai este remunerat cumva sau indemnizatia alocata persoanei cu handicap ii revine asistentului? Daca da..... din aceasta indemnizatie (600 ron) statul retine pentru asigurare medicala si fondul de pensii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: letaianita , utilizator 18:18, 11 August 2013
nonanona a scris:

care este salariu unui asistent personal al unei persoane cu handicap grav?

Salariul minim pe economie, azi 750 lei.
Are contract individual de munca. Statul (primaria) plateste toate contributiile.
adevarat dar cu o mica corectura acesta este cel brut din care se scad contributii pensii sanatate etc salariu net in mana e cam cum zis dvs 600 lei.
... mai precis netul este 570 lei
netul este de 610,atat este si indemnizatia si salarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul din c.i.m colipici colipici Buna ziua! am observat ca la anumiti angajatori, salariul brut al angajatului trecut in CIM este de fapt salariul net, adica ceea ce primeste angajatul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor a persoanei cu handicap grav simpatyk simpatyk Buna ziua Uitati care este problema ! Pe luna noiembrie 2012 am primit indemnizatia neta in valoare de 570ron Pe luna decembrie 2012 am primit ... (vezi toată discuția)
Salarii diminuate valentinasimona84 valentinasimona84 daca d-ul boc a anuntat ca nu vor scadea salariile sub 600 lei,ce se va intampla cu cei care lucreaza contractual la o primarie de comuna,si care nu au nici un ... (vezi toată discuția)