avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii diminuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii diminuate

daca d-ul boc a anuntat ca nu vor scadea salariile sub 600 lei,ce se va intampla cu cei care lucreaza contractual la o primarie de comuna,si care nu au nici un spor si iau in mana 570 lei pe luna.li se va scadea salariul cu 25%?si atunci cat vor mai avea salariul net?400 si ceva de lei?si vor putea sa traiasca?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:00, 26 Mai 2010
Salariul minim brut va fi 600 lei , sub acest cuantum nu poate fi angajat nicio persoana ... cei care dupa diminuarea salariului vor ajunge la un cuantum sub 600 lei brut lunar, atunci salariul se va stabili la suma de 600 lei.
Mai pe romaneste, netul de la 600 ROn este 461 RON. Si cum guvernul Boc a promis ca va scadea salariile minime bugetare de la 705 la 600 (brut), cei care au acum incadrarea 705 ROn vor lua in mana 461 ROn incepand cu 01 iunie...(asa, cadou de Ziua Copilului)!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul brut minim garantat pentru functionarii publici antin antin sint functionar public si incadrat cu un salariu de 705 ron brut.daca se aplica reducerea conform legii 118/2010 cu 25% ,este corect ca venitul brut sa scada ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% asistenti personali Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de reducerea cu 25% a salariilor asistentilor personali platiti de primarii la cap. 68.02 : cei care primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap micsorata cristinabarbu cristinabarbu Buna seara. Astazi am fost anuntata ca \"Guvernul Boc\" a hotarat sa taie 200 lei din indemnizatia de handicap de care beneficia baietelul meu, el avand un ... (vezi toată discuția)