avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu-mi plac manelele, cum pot evita sa le ascult cand ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu-mi plac manelele, cum pot evita sa le ascult cand sunt intr-un mijloc de transport in comun?

Buna ziua
Am o problema cu manelele. Nu stiu daca scoala prea multa e problema ori autocenzura, cert este ca nu agreez genul.
Fac zilnic naveta cu autobuzul si din diverse parti razbesc "acordurile" numitului gen muzical. De pe telefoane fireste. Toti (aproape fara exceptie) sun elevi navetisti.
Am incercat (fara rezultat) sa le sugerez folosirea castilor. Daca voi insista risc sa devin penibil.
Totusi, 40 de minute cat dureaza drumul e cam mult.
Exista o metoda legala prin care sa pot evita acest disconfort ? (In afara de folosirea autoturismului personal)

va multumesc
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 08:45, 23 Mai 2013
Si mie imi displace acest gen de muzica care este atat de apreciat de foarte multe persoane si nedorind sa ascult maneaua din stanga si din dreapta, mi-am achizitionat un mp3 cu casti intraauriculare pe care il port in geanta si cand este cazul il folosesc .... Decat sa ascult mizeriile altora prefer sa ascult ceva ce-mi place si fara sa deranjez pe nimeni ... O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maneaua ºi constituþia silviu. durlã silviu. durlã B-)Constituţia României în art. 30 al. 1 (Libertatea de exprimare), stabileşte: "Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi ... (vezi toată discuția)
Mp3 player - drepturi de autor maiam maiam Vedem pe strada o multime de persoane cu playere Mp3 sub forma de memory-stick. Raspund ei pentru melodiile inregistrate in aceste dispozitive? Pot fi trasi ... (vezi toată discuția)
Cat de tare pot sa ascult muzica? irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu cat de tare pot sa ascult muzica!Cei pusi pe rautati le spun de acum...ascult toate genurile de muzica incepand din ani 70 ... (vezi toată discuția)