avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustarea TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustarea TVA

Buna ziua.
Va rog sa mi spuneti daca este obligatorie sa se efectueze ajustarea tva in cazul anularii din din oficiu a codului de TVA la inregistrarea starii de inactivitate temporara a unei firme, intrucit decizia este cu data de 29.04.2013,am primit o azi 23.05.2013,iar d300 a fost depus pe 20.05.2013.
Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Multumesc anticipat pt ajutorul dv.

Alte discuții în legătură

Ajustare tva in cazul anularii inregistrarii in scopuri de tva adela79 adela79 Am o rugaminte. Avem o societate platitoare de TVA, cu activitatea suspendata la Registrul Comertului incepand cu data de 01.07.2009. Zilele acestea ne vine de ... (vezi toată discuția)
Se contabilizeaza ajustarea baza tva la firma aflata in inactivitate temporara? szani szani buna ziua as vrea sa stiu daca se contabilizeza suma rezultata din ajustarea bazei de TVA deduse pentru marfuri privind anularea ,din oficiu, a inregistrarii ... (vezi toată discuția)
Pentru ce categorii de bunuri se face ajustare de tva la firmele aflate in inactivitate? OanaLH OanaLH Pentru ce categorii de bunuri se face ajustare de tva la firmele aflate in inactivitate? Nu am inteles exact daca fac ajustare doar pt mijloace fixe ... (vezi toată discuția)