avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calculator majorari si penalitati de intarziere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calculator majorari si penalitati de intarziere

ma poate ajuta cineva cu un program pentru a calcula majorarile si penalitatile de intarziere. Am nelamuriri cu ocazia unui control de la finante .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:26, 23 Mai 2013
Incercati-l pe acesta:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de penalitati si dobanzi la impozite pe venit neachitate la un birou individual ionpavelarh ionpavelarh daca se calculeaza in urma unui control al ANAF UN IMPOZIT SUPLIMENTAR PE VENIT PE O PERIOADA DE TIMP ANTERIOARA CONTROLULUI FINANCIAR , S-A EMIS UN ACT ... (vezi toată discuția)
Impozit - tichete cadou plus penalitãþi de întârziere lilidani lilidani Nu ştiu dacă am postat unde trebuie, dar voi formula întrebarea, poate mă ajută cineva. Consiliul local al comunei în care se află şcoala la care sunt ... (vezi toată discuția)
Vechime obligatie fiscala de plata sabinna sabinna In 2006 am avut un control-inspectie fiscala. Prin decizie de impunere s-a stabilit o suma de plata reprezentand impozit pe cladiri si accesoriile aferente ... (vezi toată discuția)