avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

test poligraf

Buna ziua,
Sotul meu a fost demis de unde lucra cu prezumtia de a facilita sustragerea unur marfuri din cadrul sociatatii prin nescanarea acestora. A fost chemat la politie de mai multe ori pentru a da declaratii, declaratii in care si-a sustinut nevinovatia. La ultima decalaratie a fost intrebat daca este de acord cu testarea poligraf, fiind de acord cu aceasta.
Problema de serviciu s-a intamplat astfel: angajatorul sustine ca marfa ce a intrat in depozit nu a fost scanata de sostul meu, dar pe camerele de luat vederi(rezolutia acestora este foarte slaba) se vede ca acesta marfa a fost scanata si dusa in raionul unde trebuia depozitata. Dar cei de la politie si societate sustin ca aceasta marfa nu a fost scanata.
Din acest motiv il tot cheama la politie sa dea declaratii. Intrebarea mea este ca daca acum la testul poligraf se prezinta si din cauza emotiilor(sotul meu este o fire foarte emotiva, a avut o viata mai grea acasa si a ramas marcat) pica testul poligraf ce i se poate intampla?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: eliza_paula , utilizator 13:52, 23 Mai 2013
poate cumva sotul meu sa aiba probleme penale? sa i se intenteze proces pe baza testului poligraf daca nu il trece?
eliza_paula a scris:

Buna ziua,
Sotul meu a fost demis de unde lucra cu prezumtia de a facilita sustragerea unur marfuri din cadrul sociatatii prin nescanarea acestora. A fost chemat la politie de mai multe ori pentru a da declaratii, declaratii in care si-a sustinut nevinovatia. La ultima decalaratie a fost intrebat daca este de acord cu testarea poligraf, fiind de acord cu aceasta.
Problema de serviciu s-a intamplat astfel: angajatorul sustine ca marfa ce a intrat in depozit nu a fost scanata de sostul meu, dar pe camerele de luat vederi(rezolutia acestora este foarte slaba) se vede ca acesta marfa a fost scanata si dusa in raionul unde trebuia depozitata. Dar cei de la politie si societate sustin ca aceasta marfa nu a fost scanata.
Din acest motiv il tot cheama la politie sa dea declaratii. Intrebarea mea este ca daca acum la testul poligraf se prezinta si din cauza emotiilor(sotul meu este o fire foarte emotiva, a avut o viata mai grea acasa si a ramas marcat) pica testul poligraf ce i se poate intampla?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu respect,

poate cumva sotul meu sa aiba probleme penale? sa i se intenteze proces pe baza testului poligraf daca nu il trece?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Are dreptul sa se prezinte cu avocat la testul poligraf?
Se vor convinge fara dubiu de vinovatia lui si vor continua cercetarile pentru a se dispune o solutie de caz.
daca va rog frumos sa fiti mai explicit? Din descrierea mea ati dedus ca sotul este vinovat?
Va multumesc pentru raspuns.
Din analiza testului poligraf, lucratorul se poate pronunta asupra sinceritatii cu care sotul dvs. a raspuns la intrebarile din test.
Puteti solicita politiei sa ceara efectuarea unei expertize tehnice judiciare asupra imaginilor existente pe camerele video, care au inregistrat activitatea sotului dvs.

Alte discuții în legătură

Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Chemat la poliþie pentru efectuarea testului poligraf eliza_paula eliza_paula Buna ziua, Am si eu o intrebare. Sotul meu a fost chemat la plitie telefonic sa faca un test poligraf, in legatura cu o sustragere de marfa de la ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)