Am si eu o intrebare.
Sotul meu a fost chemat la plitie telefonic sa faca un test poligraf, in legatura cu o sustragere de marfa de la serviciu(cei de la politia l-au chermat de 3 ori pana acum pentru declaratii, nedandui nicio calitate in acest dosar). El nu are nicio vina in aceasta speta.
La ultima prezentare la politie cand a dat declaratie a mentionat ca nu are nicio problema in a face acest test.
Problema este ca e foarte emotiv si ii cam este teama de acest test poligraf, daca nu se prezinta pateste ceva? S-au mai bine spus ce il sfatuiti sa faca?
testarea cu "detectorul de minciuni" in principiu in romania nu este admisbila ca si proba intr-un proces penal.pe de alta parte nu cred ca sotul dumneavoastra nu stie ce calitate "i-au dat" cei de la judiciar.probabil stie dar nu vrea sa va sperie.daca nu se prezinta in fata organelor ce il solicita poate fi adus in anumite situatii si in puterea unui mandat de aducere...
Test poligraf
eliza_paula
Buna ziua,
Sotul meu a fost demis de unde lucra cu prezumtia de a facilita sustragerea unur marfuri din cadrul sociatatii prin nescanarea acestora. A fost ... (vezi toată discuția)