avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chemat la poliþie pentru efectuarea testului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chemat la poliþie pentru efectuarea testului poligraf

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.
Sotul meu a fost chemat la plitie telefonic sa faca un test poligraf, in legatura cu o sustragere de marfa de la serviciu(cei de la politia l-au chermat de 3 ori pana acum pentru declaratii, nedandui nicio calitate in acest dosar). El nu are nicio vina in aceasta speta.
La ultima prezentare la politie cand a dat declaratie a mentionat ca nu are nicio problema in a face acest test.
Problema este ca e foarte emotiv si ii cam este teama de acest test poligraf, daca nu se prezinta pateste ceva? S-au mai bine spus ce il sfatuiti sa faca?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 12:04, 27 Mai 2013
testarea cu "detectorul de minciuni" in principiu in romania nu este admisbila ca si proba intr-un proces penal.pe de alta parte nu cred ca sotul dumneavoastra nu stie ce calitate "i-au dat" cei de la judiciar.probabil stie dar nu vrea sa va sperie.daca nu se prezinta in fata organelor ce il solicita poate fi adus in anumite situatii si in puterea unui mandat de aducere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf eliza_paula eliza_paula Buna ziua, Sotul meu a fost demis de unde lucra cu prezumtia de a facilita sustragerea unur marfuri din cadrul sociatatii prin nescanarea acestora. A fost ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - solicitare aura2014 aura2014 Buna ziua, am un vecin care mi-a furat un transformator de 8000 lei, trifazic si stiu ca el mi l-a furat , am un prieten care stie dar îi e frica sa se puna ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)