avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconvenþionalã neînsoþitã de actele ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconvenþionalã neînsoþitã de actele menþionate

Am primit o cerere reconventionala in finalul careia se mentioneaza: " anexez copii facturi, chitante, etc" , fara ca ele sa fie efectiv anexate acesteia
Cum pot vizualiza aceste copii , foarte importante de altfel, pentru ca nestiindu-le continutul cert nu pot formula justificarea lor. (practic nici nu stiu daca sunt reale atata vreme cat nu le vad fizic)?
In ce articol din CPC sau NCC se mentioneaza accesul la datele din dosarul juridic si cum se procedeaza pentru a intra in posesia lor?
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 26 Mai 2013
puteti verifica la arhiva instantei dosarul poate s-au depus intr-un singur exemplar.....la primul termen puteti solicita instantei sa oblige partea la depunerea lor
modjo a scris:
In ce articol din CPC sau NCC se mentioneaza accesul la datele din dosarul juridic (...) ?

În art. 92 din Hotărârea CSM nr. 387/2005 pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la dosare și la evidențele instanței Vasile1952 Vasile1952 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am voie sa cer copii de pe incheierile, sentintele sau deciziile unei instante, chiar daca nu sunt parte in dosarul ... (vezi toată discuția)
Mi se va permite sã studiez un dosar în care nu am fost parte ºi care îmi trebuie pentru un referat? andyand andyand Am nevoie de un dosar incheiat sa studiez pt un referat,daca fac o cerere, nefiind parte mi se va permite?fac la arhiva?dar sa il xeroxez mi se va permite?????? (vezi toată discuția)
De unde descarc o hotãrâre a curþii de apel? remuss remuss Buna ziua.Ma poate cineva indruma de unde descarc o hotarare a curtii de apel Suceava?Cum procedez ?multumesc. (vezi toată discuția)