avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Va rog sa-mi spune-ti daca pot beneficia de un spor la salariu intrucat lucrez sambata , duminica si sarbatorilor legale(cate libere se dau in acest caz),pentru ca lucrez intr-un centru de plasament nu ar trebui sa am un spor la salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 23 Mai 2013
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
Lucrez in sectorul bugetar
Munca in zilele de sarbatoare legala sau in zilele de repaus saptamanl, nu este platita in sectorul bugetar, ci numai compensata numai cu timp liber corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare loryk loryk Buna ziua!lucrez in sist.sanitar si as dori sa stiu daca procedura prin care sunt chemata la servici (adica ultima sambata din luna,si anume 4 ore pentru care ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale olteanutinca olteanutinca cum se remunereaza lucrul sambata ,duminica si in zillele sarbatori legale conform contractuului de munca ,sau ce pevede in acest sens? (vezi toată discuția)
Lucrul in zile de repaus saptamanal si sarbatori legale ContSters431711 ContSters431711 Buna ziua, In saptamana 29.05.2017 – 04.06.2017 am lucrat consecutive 7 zile. Compania pentru care lucrez nu plateste ore suplimentare, acestea fiind ... (vezi toată discuția)