avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vreau sa invat cat mai mult. In ce conditii pot ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vreau sa invat cat mai mult. In ce conditii pot colabora cu profesionistii pentru imbogatirea cunostintelor practice?

Buna ziua. Am sa incep prin a mentiona ca sunt studenta in anul II la Drept , in cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Invat foarte mult si am note mari, imi dau interesul , pentru ca imi doresc o cariera de succes in acest domeniu. Imi doresc niste sfaturi cu privire la cum as putea sa contactez un avocat din oras. As vrea sa lucrez la un cabinet de avocati , birou de mediere , executor judecatoresc , pentru a mi imbogati si cunostintele practice , nu doar teoretice. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 11:07, 27 Mai 2013
intrati pe site-ul baroului constanta si acolo gasiti lista cu avocatii din judet.
intrebati profesorii la facultate daca stiu avocati ce au nevoie de studenti pentru "internship" .
cam astea ar fi 2 puncte bune de plecare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fi sau nu avocat? clauc clauc Buna ziua tuturor. Am cochetat cu aceasta idee de mai multe ori pe parcursul mai multor ani. Sunt absolventa de ASE finante banci o meserie pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Cursuri acces in profesia de avocat Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti? (vezi toată discuția)
Spor de doctorat udaranig udaranig Buna ziua, Avand in vedere ca responsabilul de personal din cadrul institutiei publice in care lucrez, mi-a spus ca nu poate sa aplice prevederile legale ... (vezi toată discuția)