as dori sa intreb urmatorul lucru:a avut cineva un card din ala (bancpost),obtinut in urma unor rate altex.disponibil pe el 600 ron.i-a ridicat a platit o anumita suma lunar,dobanda fiind imensa,au mai fost si imposibilitati de plata si cam de 2 ani cei drept nu s-a mai platit nimic.cei de la banca au trimis catre primaria de care apartine titularul,o executare silita cu 5000 ron datorati.de la primarie li s-a trimis ca sotul are rol si bunurile sunt pe numele lui toate.as dori sa aflu daca pot sa vina sa puna sechestru pe ceva sau ceva de genul sau cum se poate amana sau plati sume mai mici.mentionez ca posesoarea acelui card in momentul de fata nu lucreaza si este in imposibilitatea plartii integrale.
08.05.2005.data emtere.ultima plata este prin septembrie 2011.art 782 alin (1).ieri a fost trimisa .sambata si duminica se pun?daca ma duc luni si pun un 500 lei in contul specificat ,o fi bine?il mai aman cumva?
nu sunt pe numele meu.sunt pe numele sotului.primaria a trimis catre ei ca la rol e sotul care are casa masina si pamant pe numele lui.sa aman ori palta integrala pt cateva luni ori sa platesc in rate.naspa e ca sotul nu stie si nici nu prea intelege daca i-as explica,de asta mi-e frica asa tare
Am inteles, de fapt nu va e frica de executor ci de sot.
Nu stiu daca va veni executorul, daca nu identifica bunuri in proprietatea dvs ( in rolul fiscal ) nu se oboseste sa se deplaseze, mai ales pt o creanta atat de mica.
Executare silita
adriana1234
Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani.
Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)