avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Bunaziua as avea si eu o intrebare mi s-a spart casa luna acesta , am chemat criminalista sa constate s-au gasit destule probe , amprente celor care mi-ai violat casa , a trecut o saptamina de la fapt si n-am primit nici un raspuns de la politie este posibil asa ceva as dori sa stiu ?
Astazi am sunat si au spus ca dosarul este la parchet , iar eu nu inteleg ce cauta la parchet inseamna ca politia a gasit vinovati imi puteti spune de ce dosarul a ajuns la parchet si nu politia sa faca cercetari si apoi la parchet multumesc daca ma puteti ajuta
Nu putem decat sa presupunem ca politia a terminat cercetarile si a trimis dosarul la parchet pentru intocmirea rechizitoriului...

... doar presupuneri!
Car3men a scris:

Nu putem decat sa presupunem ca politia a terminat cercetarile si a trimis dosarul la parchet pentru intocmirea rechizitoriului...

... doar presupuneri!

Rechizitoriu dupa o saptamana,unde ati mai auzit asa ceva?
A plecat pentru numar unic probabil.
Nu am auzit... am presupus!!!!

Este adevarat, ca inca nu am intalnit asa rapiditate la politia romana... dar, mai sti... sunt optimista si inca mai sper intr-o schimbare in bine!

:love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spargere casa laur81 laur81 Buna ziua Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s ... (vezi toată discuția)
Furt Dune D Dune D Buna ziua. Ma adresez pe acest forum cu speranta ca voi primi ca si pana acuma cele mai bne sfaturi si indrumari. Poveste suna cam asa: Am o proprietate la ... (vezi toată discuția)
Locuinta sparta aandruc aandruc Buna ziua, O sa incerc sa sintetiz situatia dar va rog mult, ajutati-ma cu solutii. Parintii mei au o casuta, intr-un sat, acea casa dar si proprietatea au ... (vezi toată discuția)