avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces stabilire domiciliu minor, sanse de castig cat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces stabilire domiciliu minor, sanse de castig cat mama nu se prezinta

buna ziua ,am pe rol un proces de stabilire domiciliul minor la mine, am avut prima infatisare la proces ,eu fiind reclamantul ii proces...-la proces pirita nu sa prezentat nici intimpinare nu a depus ,luna viitoare avem a doua infatisare la proces ,intrebarea mea este mai are pirita vre-o sansa de a cistiga procesul? sau de a se prezenta la proces? daca nu sa prezentat de la primul termen ,va multumesc de raspunsurii
1. depinde de probele dvs
2. se poate prezenta cand doreste domnia sa
3. unde ati indicat domicililiu pentru a fi citata parata???
noi aici, asta facem...urmarim
am inteles de la avocatul meu ca daca nu a depus intimpinare pina acum adica primul termen de judecata sansele de a cistiga procesul in favoarea ei sint minime si referitor la domiciliu noi locuim separat procesul este de stabilire domiciliu minor inafara casatoriei ea este in tara cu minorul eu locuiesc ii strainatate
aveti habar pe unde locuieste minorul?
da la mama acolo a fost si citata am adresa ei
mama dvs sau soacra
e important
plus unde ati trimis banii de intretinere a copilului?>?

Alte discuții în legătură

Recurs reincredintare minor EmiliaPopa EmiliaPopa Buna seara.Ma confrunt cu o situatie si v-as ruga,daca se poate, sa ma lamuriti: -tatal minorului a deschis actiune de judecata pt reincredintarea minorului ... (vezi toată discuția)
As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Termen in vederea depunerii intampinarii ilenuta1963 ilenuta1963 Am primit termen pentru prima infatisare , dar nu am primit intimpinarea depusa de catre piriti pentru a face raspuns la ea . Aceasta poate fi depusa de catre ... (vezi toată discuția)