avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen in vederea depunerii intampinarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen in vederea depunerii intampinarii

Am primit termen pentru prima infatisare , dar nu am primit intimpinarea depusa de catre piriti pentru a face raspuns la ea . Aceasta poate fi depusa de catre piriti si in fata instantei la prima infatisare ?
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 20:31, 26 Septembrie 2014
In cazul in care paratul nu a depus intampinare in termenul prevazut de lege sau, dupa caz, reclamantul nu a comunicat raspuns la intampinare in termenul prevazut mai sus , la data expirarii termenului corespunzator, judecatorul fixeaza prin rezolutie primul termen de judecata, care va fi de cel mult 60 de zile de la data rezolutiei, dispunand citarea partilor.
da . nu am primit nimic la care sa fac raspuns , si este termen zilele urmatoare....eu sunt reclamanta .

Dar nu am primit nici citatie acasa cu data de pe site . Ce fac ma prezint ??
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ilenuta1963, utilizator
Inseamna ca nu a depus intampinare.
ce chestie...dar nu am primit nici citatie cu data de pe site...ma przint ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de citare prima instanta postasul postasul Care este cadrul legislativ care reglementeaza citarea partilor la prima infatisare,intr un litigiu de munca.Daca eu am depus o contestatie privind o ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Traseu documente cerebel33 cerebel33 Buna ziua, dupa depunerea intampinarii (dosar civil),care este traseul acesteia? -se studiaza de comitetul de judecata si apoi este trimisa partii ... (vezi toată discuția)