buna ziua ,am pe rol un proces de stabilire domiciliul minor la mine, am avut prima infatisare la proces ,eu fiind reclamantul ii proces...-la proces pirita nu sa prezentat nici intimpinare nu a depus ,luna viitoare avem a doua infatisare la proces ,intrebarea mea este mai are pirita vre-o sansa de a cistiga procesul? sau de a se prezenta la proces? daca nu sa prezentat de la primul termen ,va multumesc de raspunsurii
scuzati ma dar nu inteleg nimic din raspunsurile dv -copilul locuieste cu mama ii tara in craiova acolo a fost si citata la proces la primul termen nu sa prezentat intrebarea mea a fost daca nici la al 2 termen nu se prezinta exzista posibilitatea sa se termine mai repede procesul si sa pot cistiga in favoarea mea procesul, va ms de raspuns.
Aveti sanse mici sa castigati daca mama are grija de copil si are conditii bune de locuit.
Se va face o ancheta sociala la dvs si la mama.
Poate nu a primit citatia, poate nu s-a putut prezenta, o sa se prezinte probabil. Chiar daca nu se prezinta, nu va garanteaza ca instanta o sa va dea castig de cauza.. sa ia copilul de langa mama si sa-l arunce la dvs peste granita.
Cati ani are copilul ?
In primul rand trebuie vazut daca partea a fost citata la adresa corecta si daca a primit citatia.
In al doilea rand, neprezentarea unei parti din dosar nu inseamna ca cealalta parte castiga automat procesul.
Avand calitatea de reclamant va trebui sa propuneti si sa administrati probe. In cazul dvs probe in sensul ca este in interesul superior al minorului sa i se stabileasca locuinta la dvs, ca avaeti conditii mai bune de locuit, sa convingeti instanta sa ia copilul de la mama, sa il rupa de prieteni, de scoala etc...