avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... IN CAT TIMP SE COMUNICA O HOTARARE CIVILA?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

IN CAT TIMP SE COMUNICA O HOTARARE CIVILA?

Am avut un proces cu statul referitor la taxa auto.
procesul a fost in data de 23 04 2013, insa nu am primit in scris hotararea/ sentinta?
mentionez ca a trecut o luna..
M-ar interesa in cat timp primesc acasa acea hotarare?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:39, 24 Mai 2013
Termenul recomandat de redactare este de 30 de zile insa nu prea se respecta. In practica hotararea ajunge in 60-90 de zile.
Puteti formula o cerere adresata presedintelui pentru urgentarea redactarii hotararii, avand in vedere ca termenul de 30 de zile prev. de disp.art 264 al.1 c.proc.civ. a fost depasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grabire primire hotarare partaj (judecare fond) tanta.c tanta.c Care este termenul in care se primeste acasa hotararea luata la judecarea in fond a unui proces de partaj ? Cum poate fi urgentata redactarea acestei hotarari ... (vezi toată discuția)
Temei legal cerere de urgentare a redactarii sentintei bgdb bgdb Buna ziua, Am si eu o problema care ma macina. Astept de mult timp redactarea unei sentinte si ma gandeam sa fac o cerere de urgentare a redactarii, dar nu ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)