avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violarea corespondentei electronice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea corespondentei electronice

in urma cu aproximativ 30 de zile a inceput un calvar ptr mine,o cunostinta mi-a spart parola la un cont pe facebook si posteaza in numele meu,nu s-a oprit aici ,a mers mai departe si mi-a spart si o parola de mess si a trimis la toti din lista mea mesaje pe care nu le pot cataloga.pe telefon am primit amenintari ca nu se lasa pana nu ma distruge.ce pot face?va rog mult sa ma indrumati.va multumesc.
Indicati in plangere si martori si tot ce aveti.
Aveti dreptul de a va angaja si avocat dar va puteti descurca si singur.Va trebui insa sa pregatiti si sa predati dovezile la politie.
Doar daca veti avea probleme la politie ar trebui sa va angajati avocat.
aveti mare grija cu politia, pentru ca daca nu puteti demonstra, sar putea sa va treziti cu denunt calomnios... si daca dvs nu puteti demonstra, probe solide ip-uri, loguri de pe servere ca el a fost cel care va accesat contul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)
Parola si cont sparte. utilizare fara acordul meu Alinn2012 Alinn2012 Treaba sta in felul urmator. Mi-a fost sparta parola la Messenger, s-a intrat fara acordul meu pe respectivul cont, s-a utilizat contul meu si au fost trimise ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice hyp3r hyp3r Am inteles ca violarea corespondentei electronice chiar reprezinta o incalcare a legii(lucru pe care nu-l credeam adevarat pana de curand).As dori sa cer o ... (vezi toată discuția)