avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Puscarie & bani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Puscarie & bani

Cati ar fi de acord sa faca puscarie pentru bani ?
Avand in vedere legile de la noi ar fi rentabil sa fentezi statul pentru cateva zeci de mii sau sute de mii pentru care faci un an sau doi de puscarie si esti om toata viata .
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:49, 25 Mai 2013
Se pare ca tendinta a crescut in acest sens...
Sunt insa si situatii in care sa se aplice pedepse mai mari decat 3 ani...
In functie de infractiune se poate aplica si 10 ani sau mai mult...14, 15 ani...

Depinde foarte mult de la om la om...cum apreciaza libertatea si banii...
Nimeni nu vrea sa ajunga la inchisoare si ei spera sa nu ajunga la inchisoare...
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Se pare ca tendinta a crescut in acest sens...

Tocmai de aceea a crescut fiindca pedepsele permit acest lucru .

Daca pe langa pedeapsa s-ar aplica si confiscarea averii multi oameni & ( politicieni ) nu ar mai intra in politica si s-ar gandi ce au de pierdut daca faci evaziune fiscala .

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
BEN46, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! poate cineva să mă lămurească? dacă este pronunțată ... Talida Covaci Talida Covaci Bună ziua! Poate cineva să mă lămurească? Dacă este pronunțată o hotărîre definitvă și irevocabilă de condamnare, iar persoana condamnată este ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa in locul altcuiva ina_ina_ina ina_ina_ina intrebarea de la miezul noptii: exista posibilitatea , daca sotul meu ar primi o pedeapsa cu executare, sa fac eu, in locul lui, jumatate din pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Curiozitate piraterie andreicristi andreicristi buna ziua, sunt curios, in cazul in care descarci de pe torenti/internet etc filme jocuri piratate, poti patii ceva legal? iar in cazul in care s-ar incadra la ... (vezi toată discuția)