Recent mi-am schimbat domiciliul dintr-un judet in altul, in mod normal stiu ca in termen de 30 de zile trebuie sa inregistrez la noua adresa, autovehiculul detinut. De ce acte am nevoie pentru acest lucru? Se poate ca altcineva sa se ocupe de acest lucru, pentru a nu ma mai deplasa eu in celalalt judet?
Multumesc! :)
cerere tip
copie buletin
fisa de inmatriculare
copie asigurare cartea masinii, original si copie
certificatul de inmatriculare
chitanta cec 37 lei, reprezentand contravaloarea noului certificat de inmatriculare.
cu toate astea va duceti la biroul inmatriculari.
De la fostul domiciliu e suficient sa iti trimita cineva un atestat fiscal, ca nu ai datorii, nu trebuie sa ajungi sa iti puna stampila pe fisa de inmatriculare.
La noul dimiciliu te duci cu fisa aia de inmatriculare sa ti-o stampileze.
Asigurare e buna aia veche, chiar daca va fi alt nr. de inmatriculare. Daca vei dori, te vei putea duce la asigurator, cu noul certificat, sa faca modificarile in sistem si sa iti dea o polita cu nr. de inmatriculare corectat.
Schimbare talon
liviubarbu
Buna ziua
Am urmatoarea situatie:
Sotia detine un autoturism inmatriculat pe judetul Teleorman.
Recent si-a schimbat buletinul pe adresa de Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare...
christty31
Salut!
Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)