avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranj public. Evitarea sanctiunilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranj public. Evitarea sanctiunilor

Buna ziua, as vrea sa ma invatati( daca se poate face ceva) cum anume pot "linistii" vecinii o sambata noapte,ca am un botez ,nu imi permit sa fac la restaurant si as vrea sa fac in curte, dar ma tem de reclamatiile vecinilor. Se poate cere acceptul politiei sau undeva unde sa anunt dinainte evenimentul? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:04, 24 Mai 2013
NU aveti unde sa cereti autorizatie pentru depasirea decibelilor, zgomot, dar ...daca vorbiti cu vecinii? Sunt chiar asa de rai? Este totusi un botez, nu cred ca v-ar amenda politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua situatia mea este urmatoarea: la mica distanta de casa ... Liliana0811 Liliana0811 Buna ziua Situatia mea este urmatoarea: la mica distanta de casa mea s-a construit cladirea unui restaurant fara sa ne ceara acordul (suntem vecinii cei mai ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)