vecinul meu in lipsa mea mi-a taiat jumatate din coroana unui nuc din curte fara sa ma anunte ca-l deranjeaza crengile erau crescute in jus ,nu aplecate spre curtea dumnealui ,iar in curte nu are nimic plantat decit balarii ,am mers la politie dar mi-au spus sa fac reclamatie la mediu ,am sunat si l-a mediu mi-au spus ca nucul e protejat de lege dar ei intervin in momentul cind nucul ar fi fost taiat pe domeniul public ,nu este prima data cind acest vecin imi rupe pomii apoi arunca crengile in curte ,ce pot face ?va rog un sfat multumesc
eu una zic ca in partea vecinului sa ridicati gardul mai inalt, sa evitati chestiile de acest gen.Bunica a patit la tara un astfel de conflic cu vecinul caruia vezi doamne i se scurgea apa de pe acoperis in curte, desi mintea... a ridicat bunicul un gard inalt cat sa treaca de orice "obstacole" si a trait linistit...
Taiere nuc
skyboy2011
Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)