avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a-l gasi pe cel caruia i-am vandut masina?

Buna ziua,
Am vandut in anul 2007 un autoturism cu chitanta de mana urmand ca in cel mai scurt timp sa facem actele oficiale. Intre timp m-am mutat si am pierdut si chitanta de mana. Nu mai stiu de unde sa il iau pe cel caruia i-am vandut masina.In tot acest timp am platit impozitul auto in fiecare an si in plus am primit foarte multe amenzi pentru circulat fara rovigneta. Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru al gasi pe cel caruia i-am vandut masina ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 24 Mai 2013
Daca detineti datele de identificare ale bunului instrainat,solicitati personal detalii la SPR -evidenta auto,sau la RAR local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de plata unui impozit pentru un autoturism vandut cu chitanta de mana? vyo_1968 vyo_1968 Buna dimineata! Acum 7 ani am vandut un autoturism marca Wartburg cu chitanta de mana.Cumparatorul la randul lui l-a vandut mai departe si acum 5 ani a venit ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul steef steef Buna ziua, Detin un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani cu act de vinzare cumparare .Cel de-l doilea proprietar l-a instrainat catre al 3 ... (vezi toată discuția)