avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autovehicul

Buna ziua,
Detin un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani cu act de vinzare cumparare .Cel de-l doilea proprietar l-a instrainat catre al 3 lea tot cu act de v-c inregistrat la primarie.Al treilea proprietar l-a instrainat mai departe fara acte la al 4 le aproprietar(care nu mai stie cine este)
Acest al 4 lea proprietar pe care care nu pot sa-l mai depistez ,circula cu autoturismul care a ramas inmatriculat tot pe numele meu ,circula fara a plati rovigneta iar procesele vb.de contraventie vin pe numele meu la adresa mea de domiciliu.
Cum pot iesi din acesata situatie?Se poate face actiune in instanta sa obtin hotatrire judec.pt a radia autovehic?Trebuie sa fac reclamatie la politie?Care este solutia legala pt ca este posibil ca autovehic. sa ajunga la alti proporietari pe care nu am cum sa-i cunosc care sa circule in continuare cu el inmatriculat tot pe numele meu savirsind infractiuni sau contraventii? Eu doresc sa radiez acest autovehicul.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
steef, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 6 Iulie 2018
Informati oficial atat SPR evidenta auto cat si CNADNR ca nu mai detineti vehiculul pe care l-ati instarinat la data X numitului Y-anexati document justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta dupa vanzarea auto AndreiMLZ AndreiMLZ [b][u]Evenimentele pe scurt[/u][/b]: autovehicul vandut (contract vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare la Admin Financiara, completat pe talon ... (vezi toată discuția)
Radiere auto instrainat fara certificat fiscal LorentF LorentF Buna ziua. In 2008 am vandut autoturismul unei cunostinte in baza unei chitante de mana. Cand m.am prezentat la circa financiara sa scot fiscal mi s.a spus ... (vezi toată discuția)