avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citație
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citație

Am descoperit azi înfipte în tocul ușii 2 citații prin care să mă prezint la sectia de politie în calitate de faptuitor in cauza art 246 cp. La sfârsit e pomenit un dosar penal nr... din 2009. Oricat de mult mi-am scormonit prin memorie, n-am reusit sa-mi dau seama ce naiba poate fi asta, de aceea ma adresez dvs, poate ați mai auzit de asemenea năzdrăvănii. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: savumarin , utilizator 19:58, 6 Iunie 2013
Nu cred ca este vreo eroare.
Este posibil sa va fi luat la sectie daca va gaseau.
Chiar daca nu sunteti functionar public puteti avea probleme penale.
Daca nu va dati seama despre ce ar putea sa fie vorba este recomandabil sa mergeti insotit de avocat ca sa nu abuzeze de dvs.
Daca dati o declaratie aiurea greu mai indreptati lucrurile ulterior.
Este posibil sa aiba ceva interceptari ale convorbirilor telefonice.
Mă gândesc că unui avocat trebuie sa-i achit un onorariu pentru timpul si consilierea pe care le acordă, si daca la final se lămureste ca nu sunt eu faptuitorul, cheltuielile oricum le suport...cum s-ar zice, si citat si cu banii luați. Exista vreo posibilitate ca să-mi recuperez banii de undeva (printr-o chitantă sau factură eliberată de avocat). Stiu că sună cam a țață cârcotașă, dar e o realitate.
La sediul politiei dupa o scurta discutie s-a dovedit că a fost o ”confuzie regretabilă”, dar eu i-as zice penibilă, mai ales ca sub ochii mei, din 2 clikuri, agentii au identificat persoana care trebuia citată. De bucurie că am scăpat așa repede, am uitat să recomand agentilor ca altadata sa fie un pic mai atenti si nu asa superficiali si grabiti sa sara pe primul om le iese la alfabet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala costel58 costel58 Doresc un model de plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, pentru a fi introdusa impotriva unui angajator. Unde se depune prima ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie in calitate de faptuitor n0pain0gain n0pain0gain Am primit o citatie in care sunt invitat la politie in calitate de faptuitor. Mentionez ca citatia si faptul ca numele meu intr-un proces verbal au aparut ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor mahmoudcluj mahmoudcluj am primit o citatie de la tribnal de cluj si e scris ca faptuitor in cauza privind 20,174 cp si nu stui despre ce vorba !!!!! (vezi toată discuția)