avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inapoiere bani taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inapoiere bani taxa auto

Buna seara , in anul 2004 am adus o masina din Germania si am platit taxa auto in jur de 3000 euro . Ulterior masina am vandut-o , iar acuma nu stiu daca eu am posibilitatea de a primi inapoi suma platita pentru taxa . Ma puteti ajuta cu informatiile necesare ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: bobby1981 , utilizator 10:59, 27 Mai 2013
Imi pare rau ,dar nu puteti recupera aceasta taxa. Procesele se castiga doar pentru taxele auto platite dupa 2007 , data intrarii Romaniei in UE.
Buna ziua . Va multumesc pentru raspuns . As mai avea totusi o intrebare . Anul trecut am adus o masina la care am platit taxa de 380 de euro . Tot anul trecut s-a spus ca se inapoiaza o parte din banii platiti pentru taxa . Am facut cerere insa mi-a venit raspuns cu plata 0 , pentru ca suma era prea mica si numai cheltuielile valorau destul .

Intrebarea mea este daca acum se restituie toata taxa ? ar trebuii sa fac cerere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto r-c-cata r-c-cata am o masina din 1998 . astea zic ca dau inapoi 25%din taxa auto. inapoi cum, cind taxa in 2009 era de 1500 de euro si acuma este de aproape 4000 de euro ,scazi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)
Banca nu a acceptat contractul de finantare Mihaidodo Mihaidodo Buna seara. Anul trecut pe data de 14.12.2020 am fost la un dealer auto in Germania sa vad daca pot lua o masina in rate. Mi sa cerut contractul de munca, ... (vezi toată discuția)