avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto cu probleme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto cu probleme

Am cumparat un autoturism sh( acelasi despre care am postat in urma cu 2 luni) ,fabricat in 2004, la care am primit duplicat "in alb" la cartea de identiate( nu sunt trecuti proprietarii anteriori).Cand am mers la finante sa aflu cat este timbrul de mediu, mi s-a spus ca nu mi se poate face calculul cu anul 2004 pentru ca nu este specificat in cartea de identitate cine a fost primul proprietar si cand a inmatriculat-o ,si ca se i-a in calcul ultima inmatriculare(2008,conform certificatului de ibnmatriculare),lucru care aproape imi dubleaza suma pe care o am de platit.
De unde pot obtine o dovada ,un document care sa ateste prima inmatriculare?

Multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
adighita, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 25 Mai 2013
Adresati-va oficial la SPR evidenta auto care detine fisa auto de la acordarea primului numar de circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)