Buna ziua,Intrebarea mea este urmatoarea:daca instanta a hotarat sa mi se opreasca 25%din salariu dar eu am hotarat cu sotia o suma fixa,se poate face la notar sa mi se opreasca din salariu doar acea suma fixa(care este mai mica decat procentul din salariu)?
Multumesc.
Eu am facut o greseala mare ca nu m-am prezentat deloc la procesul de divort.Sotia este cea care m-a inselat,tot ea a introdus cererea de divort,s-a mutat in alt apartament si tot ea s-a ales cu custodie totala asupra fetitei si cu 25% din salariul meu.Chiar nu pot sa mai schimb nimic?
vi s-a mai raspuns. doar pomovand un alt proces prin care solicitati modificarea primei hotarari. Nu poate nici un notar sa modifice o Hotarare judecatoreasca pe nici un aspect.
Multumesc pentru raspuns si va rog sa-mi iertati insistenta,
Deci daca redeschid un proces am sanse sa obtin custodie comuna si sa stabilesc pensia alimentara la o suma fixa (mai mica decat 25% din salariu cat este acum) mai ales daca fosta sotie este de acord?Mentionez faptul ca nu am fost un tata sau un sot denaturat.Am ajuns aici din cauza lipsei de comunicare.
Multumesc.
Situatie divort
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii intr-o situatie de divort :
- Cat este maximul in procente pentru pensia alimentara si daca valoarea ... (vezi toată discuția)