avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... De ce nu se poate angaja pe un post vacant in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

De ce nu se poate angaja pe un post vacant in administratie ?

Un functionar public pleaca dintr-o Primarie prin DEMISIE. Solicitand Prefecturii obtinerea avizului pentru ocuparea postului unic vacant , aceasta respinge aprobarea , specificand ca finantele nu au bugetat decat primele trei trimestre salariile . Demisia si-a produs efecte la 1 aprilie , intr-o perioada in care bugetarea era in curs . Dorim sa stim daca este corect sau nu raspunsul prefecturii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 26 Mai 2013
Nu este corect raspunsul Prefecturii. Daca s-a bugetat salariile pentru primele trei trimestre, inseaman ca si postul ramas liber dupa demisie este bugetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Trecere pe studii superioare VDINA VDINA Referent (pers.contractual) la o institutie publica finantata de la bugetul de stat,cu atributii de casier. Cum trebuie sa procedez pentru a trece pe studii ... (vezi toată discuția)
Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)