avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Trecere pe studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Trecere pe studii superioare

Referent (pers.contractual) la o institutie publica finantata de la bugetul de stat,cu atributii de casier.
Cum trebuie sa procedez pentru a trece pe studii superioare?
(am licenta in ,,Administratie publica" si master in ,,Managementul institutiilor publice")
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 16:08, 2 Februarie 2011
Gasiti un post vacant, post care sa indeplineasca conditia de studii superioare.
Cand ai terminat studiile. Daca le-ai terminat anul trecut poti solicita transformarea postului. Se merge pe procedura ca la functionari ca si examen dar fara a se mai cere avizul ANFP. Se intocmeste documentatia de examen urmand pasii lui 611/2008 iar dupa declararea de catre comisa de concurs ca ati fost admis , raportul final de examen impreuna cu actul administrativ de numire in noua functie se trimite la Prefectura sau la autoritatea superioara institutiei dvs. In cazul cand la angajare aveati studii superioare si a-ti fost de acord cu postul pe studii medii este cum a raspuns colegul mai sus "gasiti un post vacant in institutie care sa indeplineasca conditia de studii superioare , iar seful doreste sa se promoveze pe el cu toate ca este mai complicat cu scoaterea la concurs acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionar public felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com cum pot promova in clasa daca am terminat facultatea in 2006 si sunt angajata pe functia de referent si la data cand am terminat facultatea nu eream functionar ... (vezi toată discuția)