avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa de munca la pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa de munca la pensionare

Buna ziua,
Un vecin a lucrat ca economist pana in anul 1998 la Trustul de constructii din Ministerul Agriculturi si Industriei Alimentare (TCMAIA Bucuresti) . Acum doreste sa iasa la pensie pentru limita de varsta. Inteprinderea unde a lucrat executa lucrari de constructii.
Intrebarea beneficiaza de grupa de munca II conform ordinului 50/05.03.1990 pentru precizarea locurilor de munca, activităţilor şi categoriilor profesionale cu condiţii deosebite care se încadrează în grupele I şi II de munca în vederea pensionării.
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: latinul , utilizator 19:40, 22 Noiembrie 2017
Aş dori să ştiu dacă se poate unde se află in preyent arhiva TCMAIA
Vă mulţumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Stabilirea vechimii in munca fpetre54@hotmail.com fpetre54@hotmail.com unde pot obtine o adeverinta de vechime ca fost salariat al trustului T C M A I A ? (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca DAN0744509925 DAN0744509925 cine,cum si unde (se mai) poate considera \"munca in conditii grele\"?spre exemplu, Ingrijitor animale intr-un complex zootehnic :ce trebuie facut ca aceasta ... (vezi toată discuția)