avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere perioada suspendare de la 3 luni la 1 luna, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere perioada suspendare de la 3 luni la 1 luna, daca mai exista o suspendare, care este contestata in instanta si nesolutionata inca

Buna ziua,
am o suspendare din 2012, pentru 30 zile, pe care am contestat-o in instanta si inca nu este solutionata. Intre timp am avut "norocul" sa mi se suspende din nou permisul pentru 90 zile , pentru viteza. Cineva mi-a spus ca in aceasta situatie nu voi putea da testul pentru reducerea acestei suspendari de la 90 zile la 30 zile. Rog lamuriri, si ce pot face daca se va intampla asa ? Multumesc anticipat si va doresc o zi excelenta !

Alte discuții în legătură

Reducerea perioadei de suspendare a permisului auto Florin82 Florin82 Buna ziua, in 11.11.2012 mi-a fost retinut permisul de conducere pt 90 zile pt viteza. am o intrebare vis-a-vis de aplicabilitatea reducerii perioadei la ... (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat permisul auto pentru 0.24 alcool in aer expirat ContSters139070 ContSters139070 Buna, mi s-a retinut permisul auto pentru alcool in aerul expirat, mi-a iesit 0.24, pe data de 21 03 si as dori sa stiu daca e obligatoriu sa dau testul ala ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)