avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de imprumut intre un cetatean roman si unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de imprumut intre un cetatean roman si unul suedez

Vreau doar sa aflu daca se poate incheia un contract de imprumut intre un cetatean suedez si unul romana la un notar din Suedia? Sa fiu mai explicita, cetateanul suedez este creditorul, si eu sunt cel care imprumuta o suma de bani. Eu vreau sa fac un contract, dar nu stiu daca se poate, nu stiu daca e valabil.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARIUS DRAGU , Avocat 22:30, 26 Mai 2013
Buna seara,

Legislatia din fiecare tara permite cu acordul partilor sa aveti posibilitatea sa luati acest imprumut. Doar trebuie sa va prezentati la un avocat,notar sa stabileasca conditiile si modalitatea de redactarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de testament, mostenire, etc. alina240 alina240 Buna ziua Am urmatoarea intrebare. Sunt casatorita cu un cetatean strain (UE), casatoria a avut loc in tara respectiva. Impreuna avem un copil minor, ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna seara! Am imprumutat acum un an o suma mare de bani (in euro) unei cunostinte care a promis ca ii restituie in 2 luni. Au trecut 12 si tot promisiuni ... (vezi toată discuția)
Nelamurire act notarial ! Lumi50 Lumi50 Va rog frumos sa imi explicati ce as putea sa inteleg din urmatoarea formulare , redactata de un avocat si autentificata la notar - \" subsemnatul yyy declar ... (vezi toată discuția)