avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Am un frate disparut din anul 1990. Nu a fost casatorit. Nu mai stim nimic despre el de atunci.
Ambii parinti au decedat si ceilalti 4 mostenitori(trei frati si copilul unui alt frate decedat) vrem sa fecem dezbaterea succesiunii. Ne trebuie insa o hotarare judecatoreasca declarativa de moarte, a fratelui disparut.
Care sunt pasii de urmat intr-o astfel de situatie ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Disparitie sanduvasile sanduvasile Am un frate disparut din anul 1990. Nu a fost casatorit. Nu mai stim nimic despre el. Ambii parinti au decedat, acum 2 ani si opt luni si respectiv 5 ... (vezi toată discuția)
Moștenire Rzsolt Rzsolt Bună ziua. Intrebarea este pentru părinții mei. Părinții mei locuiesc de 25 de ani la casa părintească. Fratii tatălui acum vor să ceară partea lor. ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)