Buna seara,
Am facut un imprumut ,pe care nu l-am mai putut achita ptr ca am fost data in somaj .Avand o varsta (48 ani) nu am putut sa ma mai angajez pe motiv ca am o varsta.Anul trecut am primit o somatie de la executor sa platesc toata suma daca nu imi va fi scoasa casa la licitatie .Suma nu e prea mare 60 mil vechi .Nu am ipoteca pe el nu am girat cu nimic .Am vorbit cu executorul si am mai dat vreo 3 luni bani cite 200 ron pe luna .In aprilie si mai nu am mai dat .Ce se poate intimpla ?Imprumutul se termina in noiembrie 2014 ,Imi poate scoate casa la licitatie? Multumesc anticipat!
Avand in vedere ca nu ati respectat conventia asumata fata de executorul judecatoresc
acesta are dreptul,la cererea creditorului sa staruie in executarea silita a bunurilor aflate in evidenta dvs,respectiv asupra imobilului
Buna seara ,
Imprumutul este in valoare de 6500 ron .Imi pot executa silit casa?Am primit 2 somatii si a venit un evaluator ,dar nu l-am primit in casa Dupa un timp a venit sa imi aduca un raport de evaluare dar nu am semnat nimic ptr el Am fost la executor sa fac un angajament cu el si mi-a zis sa platesc asa si pe urma o sa faca un angajament Daca am primit acel raport care intr-un final i l-a dat baiatului tot fara acordul meu,ce inseamna ?Pe mine ma intereseaza sa stiu daca nu am nici un venit imi pot scoate casa la licitatie ptr aceasta suma?Imprumutul a fost facut in 2007 si se termina in 2014 Imi pot executa silit apt daca nu a trecut termenul de rambursare al imprumutului?Daca vreti sa imi mai cereti detalii va stau la dispozitie .
Da, nu stiu ce sperati dvs sa se intample sau ce credeti ca inseamna faptul ca nu semnati acele acte de evaluare a imobilului sau ce vi s-a dat. Va veti trezi fara apartament si evacuata asa.. nesemnand.
Platiti de unde aveti sau nu aveti o suma, apoi intelegeti-va sa platiti in cateva transe restul.
Datoria pe care o stiti de 6500 de lei tot creste, i se tot adauga penalitati de intarziere. Timpul nu curge deloc in favoarea dvs asa cum sperati, nesemnand.
Daca tot e sa se ajunga la vanzarea casei, mai bine o vindeti dvs la pretul pietei decat ei la licitatie.