avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobiliara

Buna seara,
Am o intrebare dupa ce sa trimis executarea silita prin infiintarea unei popriri asupra tuturor conturilor la o saptamana am primit la o saptamana instiintare prin care imi aduce la cunostinta urmarirea silita imobiliara este legal ?Iar daca in termen de 15 zile nu ma conformez somatiei vor sa scoata la vanzarea la licitatie publica a imobilului .
Eu detin decat o mica parte dupa moarte tatalui meu iar pe casa despre care se face somatia sunt inca doi frati si mama. As dori daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva v-asi fii recunoscator.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 25 Octombrie 2014
In ceea ce priveste instiintarea, da se poate face. Avind in vedere situatia descrisa de dvs, cu privire la casa, este o procedura greoaie, daca nu chiar imposibila (acum nu stiu "casa").
Deci singura solutie ar fii sa ma vad cu executorul sa cadem la o intelegere.Dar eu nu inteleg atata timp cat am venit si se poate face poprirea de ce sa ajuns la casa in conditile mai sus mentionate nu sunt doar eu propietar iar suma este 6500 ron de recuperat cu tot cu cheltuieli de judecata.
daca executarea dvs silita s-a cerut dupa intrarea in vigoare a noului cod de procedura ( feb 2013), nu va poate executa imobiliar daca dvs aveti venituri pt ca suma datorata nu depaseste 10 mii lei. insa va trebui sa contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)